Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κουμπιά, κουμπιά, κουμπιά...

Η τελευταία :( καρτο-πρόκληση του Οκτωβρίου του GC είναι από την Puccarina! ΄Εφτιαξα, λοιπόν, την εξής καρτούλα, με την οποία θα λάβω μέρος και στη μηνιαία πρόκληση του Scrap it Girl...
With this card I would like to participate in Scrap it Girl's October challenge!
 
 
Κλείνοντας αυτήν την ανάρτηση, θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Get Creative για τις προκλήσεις αυτού του μήνα, για τις εμπνεύσεις που μας προσφέρουν μέσα από τις δημιουργίες τους, αλλά και για το ότι πάντα βρίσκουν έναν καλό λόγο να πουν για να σου δώσουν θάρρος να συνεχίσεις! :)

Καλή συνέχεια σε όλους και καλές δημιουργίες!!!
Ελπίζω οι καρτοπροκλήσεις να συνεχίσουν... :)

11 σχόλια :

  1. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ όλοι στο get creative ήταν ένας συναρπαστικός μήνας για όλους μας και μας ξετρέλαναν όλοι με τις τόσο ωραίες συμμετοχές! Οι προκλήσεις για τις κάρτες φυσικά και συνεχίζονται απλά είναι δύο κάθε μήνα. Ο Οκτώβριος ήταν η εξαίρεση μας! Και αυτή η καρτούλα είναι πολύ όμορφη! Το στυλ με κουμπιά και ραπτικά γενικά μου αρέσει φοβερά! Σε ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως ο μήνας .." Η εκδίκηση της κάρτας"!! Χιχιχιιχι... Όμορφη και αυτή η κάρτα σου ...όπως και όλες οι υπόλοιπες! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελιτίνη μου είναι πανέμορφη και αυτή η καρτούλα σου! Τα κουμπάκια τόσο όμορφα τοποθετημένα την κάνουν τόσο μα τόσο παιχνιδιάρικη! Εμείς σε ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας σε αυτό το Μαραθώνιο καρτών στο Get Creative :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thank you so much for taking part in all of our challenges this month at Get Creative this month it really is appreciated. This is another beauty the buttons look fabulous and the paper is so bright and cheery.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μου αρέσει αυτός ο μήνας... Το "εκδίκηση της κάρτας" που λέει η Ράνια το έχω σκεφτεί πολλές φορές, χεχεχε

    Και αυτή η κάρτα σου Μελιτινή είναι πάρα πολύ όμορφη, μου αρέσει πως έχει βάλει τα κουμπάκια με τόσο όμορφο αποτέλεσμα.

    Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που κατάφερες και έπαιξες σε όλες τις προκλήσεις αυτού του μήνα, και μάλιστα με τόσο όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Another beauty of a card. Thank you for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες οι καρτούλες σου είναι υπέροχες!!!!καλή επιτυχία!!!!!καλή σου μέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. What a cute card! Thanks for playing along with Scrap It Girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μελιτίνη μου καλησπέρα!Αν και καθυστερημένα(δεν είχα πολύ επαφή με τον ιντερνετικό κόσμο τελευταία)σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!Μεγάλη μου τιμή!Συγχαρητήρια και για την διάκριση σου στο Get Creative!Η κάρτα σου είναι απίστευτη!Μπράβο!
    Σε φιλώ!Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα διαβάσω με χαρά τα σχόλιά σας!