Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

May all your dreams come true! (GC #2)

...όπως σας έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση, έφτιαξα και μια άλλη κάρτα για την πρόκληση της Νατάσας στο GC... τελικά, δεν ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα... είπα όμως, να συμμετέχω και με αυτήν, αφού σημασία έχει η προσπάθεια, σωστά;
Επίσης, ήθελα να σας τη δείξω, για να μου πείτε τι θα μου μπορούσα να είχα κάνει για να βγει καλύτερη... ίσως φταίει και το χρώμα του distress ink... Τελοσπάντων, ιδού, περί ης ο λόγος... 
(Νατάσα, μπορώ να συμμετέχω και με δεύτερη κάρτα, σωστά; Αν όχι, να μου πεις να την αφαιρέσω!)
 
 
 

 
 
 
Καλή συνέχεια σε όλους!

edit: Μετά τις συμβουλές -προτάσεις της Νατάσας, ξαναπέρασα την κάρτα με μελάνι, για να είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα...


 

6 σχόλια :

  1. Και βέβαια μπορείς να συμμετέχεις και με δεύτερη κάρτα, ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο, σημασία έχει η προσπάθεια... αλλά και η κάρτα και η σφραγίδα είναι γλύκα!

    Όσο για το μελάνι, όσο πιο σκούρο το χρώμα, τόσο πιο μεγάλη η αντίθεση με το διαφανές μελάνι. Και με αυτό το χρώμα που έχεις χρησιμοποιήσει όμως, αν θέλεις πιο έντονο το αποτέλεσμα, μην το φοβάσαι καθόλου, βάλε κι άλλο χρώμα.

    Αν θέλεις να το ελέγχεις καλύτερα, βάλε ξανά και ξανά μέχρι να μείνεις ικανοποιημένη. Για να καταλάβεις, καμιά φορά,όταν θέλω να το κάνω πολύ έντονο το χρώμα, περνάω την κάρτα κατευθείαν με το pad του Distress Ink, χωρίς το σφουγγαράκι. Το θερμοανάγλυφο δεν καταλαβαίνει τίποτα, το χρώμα δεν μένει καθόλου πάνω του και στο τέλος αν θέλεις το περνάς λίγο με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι να το καθαρίσεις τελείως.

    Ελπίζω να βοήθησα... ρώτα με αν θέλεις κάτι άλλο.

    Και φυσικά σε ευχαριστούμε πολύ για όλες τις συμμετοχές σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες για να μου απαντήσεις! Και φυσικά βοήθησες, τέτοιες συμβουλές είναι πολύτιμες για κάποια αρχάρια σαν εμένα! :) ΄Ισως αύριο δοκιμάσω να την σκουρύνω λίγο... Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I think you did a great job and Natasha's advice I'm sure will be a big help . The whole idea of the challenges to to test yourself try new things and most importantly to have fun ! thank you so much for playing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπέρα και από μένα!! Η Καρτούλα βγήκε πολύ γλυκιά πάντως! Είναι πολύ ωραίο πάντως που πειραματίζεσαι με καινούργιες τεχνικές! Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, είδες πόσο πιο έντονο βγήκε το αποτέλεσμα; Τώρα πραγματικά οι σφραγίδες "πετάγονται" μέσα από το χρώμα!

    Μα δεν είναι διασκεδαστικότατο να δοκιμάζεις νέα πράγματα; Γι'αυτό συνέχεια ψάχνω να βρω καινούριες τεχνικές και να πειραματίζομαι, μου κρατάει το ενδιαφέρον αυτή η διαδικασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Such a pretty and dreamy card. Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα διαβάσω με χαρά τα σχόλιά σας!